Sofi Fahrman skriver på bloggen där hon varit ett tag. Hon är däremot mer känd som journalist och moderedaktör tidigare på Aftonbladet än vad kanske hennes blogg förknippar henne med.

Hon har tidigare haft Sofis mode som piblicerades veckovis på aftonbladet mellan 2008 och början på 2015. Hon har också haft ett modeprogram på kanal 5 och med sin syster har hon haft programmet Stylisterna.

Utöver detta skriver hon även böcker. Hon har gett ut flera böcker om personen Elsa som TV 3 har gjort en dramaserie utifrån böckerna 2012.

Hon har också lanserat en satsning med skönhet och mode på nätet 2014 via aftonbladet och 2016 upphörde sidan och samma veva slutade Sofi på Aftonbladet.

Starten på 2017 började hon ihop med Tove Norström och Klara Svensson podden Trettio plus trevar. Namnet valdes då alla tre är över trettio där dom också pratar om precis allt mellan himmel och jord. Podden ligger ute på itunes.

Sofi bloggar nästan varje dag om allt som händer i hennes liv och bloggen har en fin design där hon både har inlägg samt länk till poddcasten och för att handla hennes böcker.

Author madeleine
Published
Categories Kändisbloggar
youplay