En blogg är ett enkelt och snabbt sätt att upplysa arbetsgivare om fördelarna med bemanningsföretag. Din erfarenhet och kunskap kan vara till stor hjälp för nystartade företag som inte vet hur de hittar rätt kompetens.

Ett förslag är att publicera inlägg om bemanningsföretaget Next u som är specialister på att hyra ut personal inom tjänstemannasektorn, till exempel ekonomer, säljare, chefer och projektledare. Next u har över 30 års samlad erfarenhet av hitta perfekta kandidater på ett snabbt och träffsäkert sätt. Även om detta bemanningsföretag har sitt kontor i Stockholm är de aktiva över hela landet genom att jobba videobaserat. De ligger nämligen i framkant och är unika med att presentera både kandidater och företag med videopresentationer. Detta är en fördel eftersom en textbeskrivning ibland är vilseledande och inte lyfter fram alla egenskaper på ett bra sätt. En videopresentation ger en bättre helhetsbild och lyfter fram personligheten bakom kandidaten. En annan fördel är att videopresentationer sparar tid och gör att det behövs ett mindre antal intervjuer och träffar än tidigare.

Fördelar med bemanningsföretag

Förutom att berätta om Next u kan du övertyga läsare och arbetsgivare ytterligare genom att belysa följande fördelar:

  • Sparar pengar. Att hitta kandidater genom bemanningsföretag leder till att företag kan spara enorma kostnader. Detta är en särskild fördel för nystartade företag som ofta är mycket begränsade när det gäller pengar.
  • Förkortar rekryteringsprocessen. Det kan ta månader att hitta rätt kandidat till en position och kräva att du går igenom hundratals CV:n: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/cv-ansokan-och-intervju/skriva-cv och meritförteckningar. Ett bemanningsföretag tar hand om denna process och har en färdig kandidatbas som underlättar sökandet avsevärt. Alla kandidater är redan granskade och bedömda, så kan du vara trygg med att de kandidater du tittar på är lämpliga.
  • Ger tillgång till specialiserad kompetens. Ett bemanningsföretag har den erfarenhet som krävs för att matcha rätt kandidat med rätt jobb. Bemanningsföretaget kommer i kontakt med människor från ett brett spektrum av branscher och även svårtillgängliga kandidater som redan är anställda. Detta ökar chansen för att fånga upp kandidater med specialiserad kompetens inom den senaste tekniken och mjukvaran.
Author madeleine
Published
Categories Uncategorized
youplay