Cecilia Folkesson skriver på bloggen där hon skriver om allt kring naturlig mat och hälsa. Hon är utbildad kostrådgivare, grafisk designer och mamma till 3 barn. Hon gillar ekologiska produkter, naturligt, resor och barfotalöpning. Hon skriver om allt möjligt i sina itressen och ger även träningsinspiration. Hon erbjuder också samarbeten genom sponsring och annat med företag som passar in hennes blogg och intressen.

Hon skriver mycket i media och man ser henne då och då i olika tidningar och en väldigt bra artikel är från ica city där hon tar upp sina bästa tips för att komma igång och äta nyttigare

  • Bli av med ditt sockerbegär! Här måste man gå all in.
  • Skippa alla halvfabrikat.
  • Handla hem rena produkter
  • Försök utesluta socker, spannmål och mejeriprodukter
  • Glöm inte fett i form av olja, kokosfett eller lite smör.

Hon har över 100 000 läsare på bloggen varje vecka och över 20 tusen följare på instagram.

Det hon fokuserar på i sin kostrådgivning är paleo kost som också kallas stenålderskost. Hon är mycket strikt på sockret och anser att människan äter alldeles för mycket. Själv är hon noga med att inte ge sockerprodukter som belöning till sina barn utan endast lördagsgodis. Hon gillar också LCHF och det är den dieten som funkat bäst för henne.

Hon har en väldigt elegant design på bloggen. Där man möts av en smakfull matbild. Sedan följer kategorier som är uttänkta. Man kan också se ikonerna till hennes andra sociala medier där man också ser hur många följare hon har där. Man möts också av en lista med de populäraste inläggen vilket ger läsaren en bra första bild av vad Cecilias läsare gillar och fastnar vid.

Hon har även en webshop på bloggen där man kan köpa naturliga produkter till bra pris. Här kan du hitta bambusugrör, drickglas som är gjorda på återvunna ölflaskor och skålar gjorda på kokosnöt är några av de produkter man kan se. Eftersom Cecilia gillar naturligt så är det också väldigt bra för hennes följare att kunna köpa dessa produkter om man själv gillar det men inte vet vart man kan köpa det.

Hon ger också rabatt i samarbeten ibland och hon har inte bara matrecept eller träningstips. Cecilia delar också med sig av mycket nyttiga efterrätter som är smarriga och funkar utmärkt att ta istället för något med socker i.

Author madeleine
Published
Categories Hälsobloggar
youplay