Linn Strömberg skriver på bloggen där hon pratar om allt inom hälsa och träning. Hon har dessutom haft en svår anoerixa och var som minst 2012. 2016 var hon 20 kg tyngre och när hon då var som smalast vägde hon bara 38 kr. Styrketräning är hennes stora intresse och det som är i fokus på Linns blogg. Men hon bloggar även om recept, shopping, vardag och foto.

Linn svarar på mycket frågor kring hennes ätstörning, hur hon lyckades komma ifrån det och vanliga frågor. Hon visar även före och efterbilder som kan ge andra med ätstörningar en motivation för att se att man faktiskt kan lyckas.

Hon har också en kategori för sina två chihuahua som hon skriver mycket om. Både träningar och vardagen. Mycket fina bilder och dom små hundarna är så söta.

Designen är inbjudande och bra utvalda kategorier. Hon ger också fantastiska bilder i sina inlägg där hon alltid är glad, speciellt på träningsbilder vilket inspirerar läsarna till träning. Det ser roligt ut och hon får det att se roligt ut !

Linn bloggar regelbundet med fokus på mycket bilder i inläggen. Hon länkar också till sina andra sociala medier så som instagram, bloglovin och facebook. Bloggen har varit aktiv sedan 2012.

Hon annonserar också för andra bloggar men då inom stilbloggar. Hon läger också mycket vikt i att besvara sina läsares frågor och funderingar. Då både kring träning, kost och ätstörning.

Hon utger sig som en väldigt öppen människa med viljan att hjälpa andra.

Author madeleine
Published
Categories Hälsobloggar
youplay