En annan kändis som bloggar är Magdalena Graaf. Det gör hon via Bloggen där hon berättar allt om sitt liv. Hon är 42 år och kommer från Göteborg men uppvuxen i Stockholm där hon bor nu. Magdalena jobbar som programledare och är även en av postkodslotteriets vinstutdelare. Hon utför även föreläsningar vid beställning och åker Sverige runt för att föreläsa.

Magdalena Graaf fick sitt genombrott som modell med systern Hannah på 90 talet. Genom hjälp från olika producenter började systrarna sedan inom musikbranschen.

Hon bloggar endast inte som ni ser. Hennes musik karriär började redan 1998 när hon släppte sin första singel. Då släppte hon också en debutskiva tillsammans med sin syster.

De har också arbetat mycket för välgörenhet däribland i indien vilket systrarna belönats med hedersutmärkelse som European Herooes vid time magazines utmärkelse.

Då Magdalena varit med i ett destruktivt förhållande släppte hon en självbiografi 2006. Den blev väldigt stor och har sålts över 150 000 kopior.

Magdalenas blogg är intressant att följa med en enkel design. Hon är verkligen inte rädd för att blogga om sitt privatliv och det ger läsaren en bra bild av henne.

Author madeleine
Published
Categories Kändisbloggar
youplay