Monique skriver på sin blogg om sin fantastiska viktresa, bra mat och familjen. Monique har vägt över 100 kg och skriver mycket om sin resa. Också för att inspirera andra.

Hennes resa var lång för att nå sitt mål där hon är idag. Hon har varit med i viktväktarna men det funkade inte riktigt då hon hade mycket hungerkänslor och mycket sug. Efter många försök så började hon istället med pulverdiet och bara soppor vilket funkade jättebra för henne.

Efter det så åt hon enligt GI-metoden och då började hon gå upp igen. Men då gick hon över till LCHF och var orolig i början innan hon satte igång. Och det var tack vare LCHF metoden som hon lyckades och hon har sällan sötsug längre.

Hon delar på sin blogg med sig om hur hon planerar sina mat och hur hon klarar sig på LCHF kosten och dess livstil. Hon tar varje dag som en utmaning och pratar mycket om vad man måste våga äta. Och hon tycker det är bättre att använda måttband istället för våg då den känns mer ärligt.

Hon ger också ut böcker via sin blogg där hon skriver både om LCHF men också om hälsosam barnmat som passar hela familjen. Det gör att hon har en bred följar krets för vem vill inte ha bra nyttig mat som även barnen älskar! Hon erbjuder också kurser och föreläsningar i nyttig mat däribland LCHF dieten och sockerfritt.

Hon tränar både styrketräning och konditionsträning. Hon är också utbildad som aerobicsinstruktör. Hennes bloggdesing är vacker och inbjudande och hon bjuder på sig själv. Det är inspirerande för många som kämpar med träningen och vikten att lyckas precis som Monique fastnade i jojjo träningen med olika metoder. Du möts av en fantastiskt bild på Monique där hon har en bild på sig själv när hon vägde 106 kilo till vänster och till höger en bild på henne där hon väger 66 kg. Huvudbilden ändras även till andra bilder med mat, träning och detaljbilder.

Hon uppdaterar bloggen regelbundet men inte alltid varje dag. Ibland blir de fler inlägg per dag men hon fyller ut varje inlägg med bra skrivning och fina bilder. Hon länkar också till sina andra sociala medier och där man kan hitta hennes recept enkelt och smidigt.

Hon ger också enkla mattips via youtube där hon lägger upp videona även i en liten kolum på bloggen till höger. Det ger än mer intresse att se hur hon lyckats med sin träning och målvikt. Vad hon äter för att göra LCHF stilen intressant och för dom som inte riktigt har så mycket recept att få mer inspiration och variationer.

En fantastiskt inspirerande blogg och intressanta recept inom LCHF.

Author madeleine
Published
Categories Hälsobloggar
youplay