Paulina Danielsson har länge bloggat via Paow och är en stor favorit bland läsarna. Hon har bloggat sedan ungefär 2009 och varit med i många olika tv sammanhang. Bland annat var hon med i paradise hotel där hon inledde en romans med Jeppe men blev lurad i säsong 5 2013 och hon har också varit med i säsong 6 där hon också vann tillsammans med Eric Hagberg.

Paulina syns mycket i media då hon är med i mycket debatter och andra sammanhang. 2017 var hon också med i Lyxfällan på tv3. Man får se mycket kring hennes kärleksliv men också för att hon själv pratar mycket om sex och liknande ämnen.

När man går in på paows blogg möts man av en profilbild på henne själv som visar attityd. Här är en tjej som kör sitt eget race och skiter i resten. Hon länkar också till sina senaste bilder på instagram och du kan hitta hennes snapchat uppe till höger på förstasidan.

Designen på bloggen är i övrigt smakfull och enkel. Det hade varit positivt dock om Paow hade en underkategori där hon presenterar sig mer på detalj för nya läsare att förstå vem hon är och vad hon gör.

Hon videobloggar också mycket vilket ger läsaren en bättre bild av henne. Även om hon använder många bilder, speciellt på sig själv, så ger video en känsla av att man får lära känna henne lite mer på djupet.

Tack vare att paow i princip är ett eget varumärke genom sitt kändisskap erbjuder hon mycket rabatter på sin blogg och olika erbjudanden. Ibland är de bilder på henne själv där hon testar produkterna eller så är det bilder på andra.

Hon har också erbjudet gästbloggare på sin sida som skriver lite om allt möjligt och även länkar hon till andra bloggar som hon själv finner intressanta att göra reklam för.

Hon har också en kategori hon kallar för ”det var en gång en fjortis” där hon återpublicerar gamla inlägg eller skriver om sitt unga jag. Hon tycker nog att hon kan likna en fjortis i sina yngre dagar men samtidigt bjuder hon på sig själv genom att visa upp den där pinsamma frillan man hade när man var 14 eller något annat. Det skapar en känsla hos läsaren om att våga vara sig själv också och att få se Paulinas liv innan bloggtiden.

En innehållrik blogg som uppdateras flera gånger om dagen ibland med olika klädesplagg, produkter eller bara om vad Paulina gjort under dagen eller vad som händer.

Hon vågar också blogga om resan genom lyxfällan och hur hon slösade mer än vad hon fick in vilket är starkt gjort. Många skäms över sin ekonomiska situation om den är dålig men Paulina bestämde sig för att vara öppen om sin resa och även hur resultatet gått efter programmet.

Author madeleine
Published
Categories Kändisbloggar
youplay