Det finns gott om bloggar som kan vara intressanta att läsa och följa och i artikeln som du nu läser tar vi oss en liten titt på några av dem.

En blogg som kan vara av mycket stort intresse för alla som gillar spel i allmänhet och spel till Playstation i synnerhet är PSbloggen. På PSbloggen kan man läsa både det ena och det andra om Playstation 4, men även lite grann om äldre Playstationkonsoler. Playstation är en konsol som är ständigt aktuell, nu i och med Playstation 4 och Playstation 4 Pro.

Playstationbloggen bevakar vad som händer inom Playstations värld. De fokuserar till fullo på Sonys egna spelkonsoler. Playstationbloggen har tidigare drivit en svensk version av sajten Eurogamer.se under ett par år mellan 2010 och 2013. Innan dess drev de PS3bloggen.se som handlade om just Playstation 3. Playstation 3 är en konsol som var aktuell främst mellan år 2000 och 2013. År 2006 slog PS3bloggen upp portarna. När det blev dags för nypremiär så slopade man siffran i namnet. PSbloggen är det nuvarande namnet och den drivs helt oberoende av Sony och deras Playstation.

På PSbloggen är det mest killar och män som skriver, i varierande åldrar. Personer som är allt mellan 20 och 47 år ungefär utgör sidans redaktion. Faktum är att redaktionen utgörs endast av män. Johan, Toby, Fredrik, Martin, Kristoffer, Linus, Anton, Jerry, Jesper och Pär heter männen och grabbarna som i varierande grad gör sidan och bidrar med textmaterial eller grafiska element.

Om man sysslar med näthandel med nya eller begagnade spel till exempelvis Playstation 4 så kan det vara ett alternativ att titta närmare på factoring som lösning. Factoring innebär att man säljer sin faktura till ett annat företag som tar över skulden och skuldindrivningen. Fördelen är att man får loss pengar på en gång. Nackdelen är att man inte får riktigt lika mycket utan får räkna med att man kan få fakturan såld för allt mellan 92 procent och 98 procent av värdet.

En helt annan blogg om ett helt annat ämne är bloggen Fredrika Persson som drivs av en ung typiskt ytlig livsstilsbloggare som heter, just det, Fredrika Persson. Fredika är en ganska ung och ytlig tjej på 23 år som klyschigt nog jobbar med PR. Hon påstår att hon gärna vill hjälpa och inspirera andra, men det låter som en typisk politiskt korrekt klyscha rån någon som mest är ute efter att bättra på sin egen image. Fredrika är även en aning skrytsam och berättar gärna om alla fina kläder som hon köper eller tar bilder på maträtter från dyra restauranger. Den som vill läsa en typisk livsstillsblogg kan absolut välja Fredrika Perssons Blogg. Eller kanske vilken annan liknande blogg som helst med valfri blonderad, uppsminkad ung tjej som har utseendet som en av sina främsta tillgångar. Förvänta er gott om bilder, ibland aningen haltande grammatik och korta, fåordiga inlägg. Men förvänta er inte något originellt.

Author madeleine
Published
Categories Hälsobloggar
youplay